2024 SENESİNİ KOŞULSUZ SEVMEYE NE DERSİNİZ?

      basak karli Theta Healing 2022 ritueli-mayatta 

Kimse kaküllerimin arasına
Yerleştirmemişti  ömrünü
Sende  ben kendimi sevdim .
Şükrü Erbaş
2024 senesi ve tabi ki öncesindeki 2 yıl süreç zarfında sanırım en vurgulu dersimiz Sevgi oldu. Hayat bize bunu öncelikle bedenimizi sevmek sonrasında ise Çevremizdeki her şeyle birlikte yaşamı sevmekle  öğretti ve dedi ki Kendini Bul, Kendini Sev.

Kendimizi sevmek kolay olmuş olsaydı bu kadar sınava gerek kalır mıydı sizce? Özü bu aslında her şeyin. Tüm yaradılışımızın amacı ve var oluşumuzun esas sebebi…

Thetahealing Şifa Tekniğinde eğitimlerimiz içerisinde “His Yüklemeleri” ile dolu olan bir alan mevcut ve biz orada hangi his olursa olsun, her zaman ez cümle şu olur “Yedinci seviyeden var olan her şeyin yaratıcısının… His tanımını bilmek ister misin?” ve o boşluk yerine gelen ilk his yüklemesi nedir bilir misiniz? Koşulsuz sevme ve Koşulsuz Sevilme hissi.

Bedeninizdeki hücrelerin içerisinde elbette ki Sevgi tanımı vardır fakat eksiktir. Tamamlayan cümle ise – Var olan Her şeyin yaratıcının tanımı ile – olandır. Siz bunu söylediğiniz an bile kalbinizin ritminin arttığını hissedeceksiniz. Biz Thetahealer olan Eğitimciler şunu söyleriz, biz size ne kadarı gerekli bilemeyiz ve size hizmet edecek sevgi alanı nedir de bilemeyiz ama yaradan tanımı ile yüklendiğinde bu size işte o zaman en kapsamlı olanı verir. Siz bu hissi tamamlamaya doğru gittikçe alanınız genişleyecektir, kilo vermek kolaylaşıp, güzelleşmek hızlanacak, sahip olduğunuz rahatsızlıkların yavaştan azalmasını göreceksinizdir. İşte Sevgi konusu en baş tacı kabul edilen his yüklemesidir.

14 Şubat Sevgililer günü Astrolojik verilere baktığımızda pek de pozitif enerjiler bizi beklemiyor; hızlı, agresif duyguların yaşanacağı, Mars-Plüton kavuşumun ise vereceği kaos bizi düşündürüyor.

Bu durumları hafifletip o günü hatta o haftanın birkaç gününü olumlama cümleleri ile yumuşatmaya, karşılamaya  ne dersiniz? Öncelikle olumlama cümlesi çok önemlidir, kuracağınız her kelimenin ayrı bir sihri vardır ve siz bunu duyduğunuz an itibari ile ruhunuz değişimi seçer.

Genel sevgi akışını almayı isteyenler için Thetahealing şifa tekniği ile söyleyeceğiniz olumlama cümleleri şunlardır :

“Yedinci seviyeden var olan her şeyin yaratıcısının Koşulsuz Sevme ve Koşulsuz sevilme tanımını anlıyorum ve biliyorum. Reddedilme, yok sayılma, acı çekme hisleri olmadan da Koşulsuz sevmenin ve Koşulsuz Sevilmenin mümkün olduğunu biliyorum ve anlıyorum. Ben Koşulsuz severim ve Ben Koşulsuz Sevilirim.”

Evli veya İlişkisi olanlar için kullanılabilecek Olumlama cümlesi :

“Yedinci seviyeden var olan her şeyin yaratıcısının Eşim/İlişkimde olan bir Erkek-Kadın tarafından Koşulsuz sevilmenin ve benim de onu koşulsuz sevmemin nasıl bir his olduğunu ve yaradan tanımı ile bunu bilmenin ve anlamanın mümkün olduğunu biliyorum. Sevdiğim bu kişi ile neşe, kahkaha, bolluk bereket içinde bu hayatı keyifle ve kolaylıkla yaşamanın harika bir his olduğunu biliyorum ve anlıyorum.“

Bu olumlama cümlelerini sakin, kendinize çekildiğiniz sessiz bir alan içerisinde kulaklarınızın da hafif duyacağı bir ton ile söylemeniz yeterli olacaktır. Her bu cümleleri okuduğunuzda eminim daha çok söyleme ihtiyacı duyacaksınızdır. Siz defalarca bu cümleleri okumaya ihtiyaç duyup söyledikçe içselleştireceksiniz ve tüm hücreleriniz sizdeki değişimi gerçekleştirmek için mücadeleye girecektir.

Unutmayın ki Sevginin açamayacağı hiçbir kapı yoktur. Sevginin dili her yerdedir… 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyor ve keyifle, kolaylıkla, bol kahkaha içinde yaşayacağınız bir sene ile sizleri tamamlamasını diliyorum.

Sevgi ve Işıkla…

BAŞAK KARLI YILMAZ
Astrolog & Uluslararası Thetahealing Eğitmeni