2021 MTV FiLM VE TV ÖDÜLLERi’Ni LESLiE JONES SUNACAK

2021 mtv film ve tv odullerini leslie jones sunacak-mayatta
İki gece sürecek MTV Film & TV Ödülleri (MTV Movie & TV Awards) sinemanın ve televizyonun en büyüklerini ve en iyilerini kutlamak için geri dönüyor.

Emmy adayı ünlü komedyen Leslie Jones ‘un sunuculuğunu üstleneceği 2021 MTV Film ve TV Ödüllerifilm ve televizyondaki en iyi ve önemli anları onurlandırmak için gerçekleşecek. Ödül Töreni Los Angeles’tan canlı olarak 16 Mayıs Pazar 21:00 ET/PT (17 Mayıs Pazartesi 07:00 IST) yayınlanacak. Eşsiz komedi tarzıyla tanınan ve yıllarca SNL, Ghostbusters ve Time Machine’deki rolleriyle seyircileri gülderen Leslie Jones, Coming 2 America’daki rolüyle “En İyi Komedi Performansı” dalında da ilk MTV Film ve TV Ödülü’ne aday gösterildi. Leslie Jones böylece,  Dwayne, The Rock Johnson, Tiffany Haddish, Kevin Hart ve Adam DeVine dahil olmak üzere ikonik şov sunucuların arasına katıldı.

MTV Film ve TV Ödülleri’nin ertesi günü ise, televizyonla ilgili realite türünün ilk örneği olan “Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” etkinliğini gerçekleşecek. Tamamen yeni olan ve eğlenceli geçecek gecede, en sevilen realite şovlarından şaşırtan, kuralsız, drama dolu anlar kutlanacak.

Hayranlar, 30 Nisan 2021’e kadar vote.mtv.com siyesini ziyaret ederek “En İyi Öpücük”, “Çığır Açan Performans” ve “En İyi Şov” gibi cinsiyet ayrımı gözetmeyen 25 kategoride favorilerine oy verebilirler.

2021 ‘‘MTV Film & TV Ödülleri” ve “Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” ile ilgili yeni detaylar önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Güncellemeler ve ek bilgiler için MTVAwards.mtv.com adresini ziyaret edebilir, Facebook, instagram, Twitter, TikTok ve YouTube’da @MTV’yi, #MTVAwards hashtagini kullanılarak da Facebook ve Twitter’da @MTVAwards hesabı takip edilebilir.