2019 YıLBAŞı GECESİ PROGRAMLARI

jw marriott ankara gece gorunumu - mayatta magazin haberler

JW Marriott Ankara, yılbaşında her zevke hitap eden özel programları ve menüleriyle konuklarına unutulmaz bir kutlama gecesi yaşatmayı vadediyor. Geceden sabaha sunduğu programlarıyla JW Marriott Ankara 2019’a girmeye hazır.

Her Zevk İçin Ayrı Bir Restoran…

Otelin ana restoranı Fires & Flavors’ın Yılbaşı Yemeği, kutlama gecenizin hakkını verecek bir şölen sunuyor. Canlı trio müziği eşliğinde yılbaşına özel ve birbrinden leziz spesiyallerden oluşan zengin açık büfe menüsünü misafirlerinin tercihine sunmaya hazırlanan JW Marriott Ankara’da içecek hariç kişi başı 295TL, 6-12 yaşındaki çocuklar için kişi başı fiyatı 148 TL.

Bir JW konsepti olan JW Steakhouse, dinlendirilmiş etin en iyi örneklerinin sunulduğu ve kutlama yemeğinde şıklık ve kalite gecenize eşlik edecek olan A la Carte menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Ön ödeme kişi başı 250 TL.

Ailenizle ve sevdiklerinizle 2018’nın  son saatlerini keyifle geçirebileceğiniz bir akşam yemeği için JW Marriott Ankara doğru tercih olacak.

Sabaha kadar soluksuz bir eğlence; Skye Vue’da!

Fires & Flavors veya JW Steakhouse’da, keyifli bir lezzet deneyiminin ardından 22. katta hizmet veren Skye Vue Cocktail Bar & Terrace, sizi Yeni Yıla Merhaba partisine davet ediyor.

Akşam 21:00’da kapılarını açacak olan mekanda yeni yıl ruhunu doyasıya yaşayacaksınız. Premium ithal içecek seçenekleri, iştah kabartan zengin atıştırmalıklar ve enfes tatlılarla 2019’a keyifli ve renkli bir başlangıç yapmak için Skye Vue’da yerinizi ayırtmayı unutmayın. Eda Toprak, Yasemin İlhan ve Bilgehan Ertan’ın canlı müzik performansı ile başlayan ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek DJ Diskong’un performansıyla artarak devam edecek olan yeni yıl coşkusu sizin için de unutulmaz olsun.  Kişi başı: 550 TL ,  4 kişilik masa ise  1.900 TL.

JW Marriott Ankara’nın her katında farklı zevklere hitap eden programlarla 2019’a keyifli bir “merhaba” demek için dilediğiniz yılbaşı eğlencesini seçip rezervasyon yaptırmanız yeterli.

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16