2019 YıLBAŞı GECESİ PROGRAMLARI

Four Seasons Hotel Sultanahmet-istanbul-2019 yilbasiFour Seasons Hotel Bosphorus yeni yılı yılbaşına özel görkemli dekoru ile karşılamaya hazırlanıyor. Lobide ve YALI Lounge’da yer alacak ‘Çikolata Sanatı’na ait çalışmalar aralık ayının festival duygusunu yaşatmak üzere özel olarak tasarlanıyor. Nar, ayva ve kırmızı elma ile hazırlanan karşılama ikramlarının yanı sıra yeni yıl coşkusuna uygun olarak hazırlanan çarpıcı çiçek tasarımları misafirlere görsel bir şölen sunuyor.

YALI Lounge ve lobinin, yılbaşı ve Noel’e özgü zencefilli kurabiyeler, ceviz ve yılbaşı şekerlemeleri ile donatılacağı festival döneminde lezzet ve görsellik bir arada sunuluyor.

Unutulmaz bir Yılbaşı Gecesi

Yılbaşı gecesi ise Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yine lezzetli yemekler ve müzikler eşliğinde yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyenleri özel alternatifler bekliyor. Aqua’da düzenlenecek Frozen Zone Gala Yemeği’nde 6 aşamalı yılbaşı yemeği ile lezzet şöleni sunulurken Frozen Zone teması ile dekore edilen mekânda yılbaşı gecesi Maral Ataman ve orkestrası sahne alıyor, keman show ve DJ performansla konuklara eğlenceli bir yeni yıl partisi sunulurken YALI&The Bar’da ise DJ Tarık Sarul müzikleri ile geceye renk katıyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus Balo Salonunda ise Magical Forest Bosphorus Gala Yemeği teması ile düzenlenecek yılbaşı kutlamasında, 5 aşamalı menü eşliğinde Brenda ve orkestrası konuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Eğlenceli detaylarla dolu gece, dans şovlarıyla, Dj performans ve Single Ladies Band’in canlı performansı ile yeni yılın ilk saatlerine kadar sürüyor.

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16