BEYTEPE’DEKİ AÇILIŞTA ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI

ilon beauty concept acilis
İlon Beauty Concept Başkent’in tanınan isimlerinin katıldığı şık bir davetle açıldı.

Beytepe’de gerçekleşen ve büyük ilgi gören İlon Beauty Concept açılışı, Brand Invest Ajans işbirliğiyle şık bir davet eşliğinde kutlandı. Ev sahibi İlon Beauty Concept’in kurucusu Eylül Alhan, misafirleriyle yakından ilgilendi. Keyifli anların yaşandığı davette yüksek enerjisiyle dikkat çeken Alhan, bu özel günü mutlu bir şekilde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Güzellik ve bakım hizmetleriyle geniş bir yelpaze sunan İlon Beauty Concept olarak cilt bakımıyla ön planda olmak istediğini söyleyen Eylül Alhan, 20 yıllık deneyimini tüm misafirleriyle paylaştığı açılış daveti boyunca güzellik adına sundukları hizmetlerden tek tek bahsederek, misafirlerine birebir ilgi gösterdi.

Açılışa katılan misafirler ise şık detaylar ve zarif bir atmosfer eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Brand Invest Ajans’ın kurucusu Naz Ersoy, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu tarz etkinliklerimiz sezon boyunca devam edecek. Sezonu keyifli bir şekilde sürdürüyoruz” diyerek, yeni projelerin sinyallerini verdi.