BUIKA HAYRANLARINA TÜRKÇE ŞARKI SÖZÜ VERDİ

buika Harbiye Cemil Topuzlu Acik Hava Sahnesi 24092024 mayatta

Buika’nın İstanbul konseri Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşti.

Flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazın ünlü sesi besteci, söz yazarı ve vokal Buika, İstanbul konseri sırasında sık sık Türkçe “Seni Seviyorum İstanbul” diyerek konser sonunda ayakta alkışlandı. Sahnede, Türkiye’yi ve İstanbul’u çok sevdiğini ve İstanbul’da kendisini adeta evinde gibi hissettiğini söyleyen ünlü sanatçı, İstanbul’a yerleşmek istediğini izleyenlerine haber verdi. Buika, bir sonraki konserinde Türkçe bir şarkı seslendirmek için seyircilere söz verdi.

Buika, farklı kültürleri bir araya getirdiği, flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazın harmanlandığı müziği ve eşsiz sesi ile İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Buika’nın Türkiye turnesi 24 Eylül Bilkent Odeon Ankara, 25 Eylül Çarşamba Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu Bursa, 27 Eylül Açıkhava Antalya, 28 Eylül Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu İzmir’de devam edecek.


Buika’s concert in Istanbul took place at the Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu.

The renowned composer, songwriter, and vocalist, who blends flamenco, soul, African music, R&B, rumba, and jazz, frequently said “Seni Seviyorum İstanbul” (“I Love You Istanbul” in Turkish) during her performance, which ended with a standing ovation. The famous artist expressed her deep love for Turkiye and Istanbul, stating that she felt at home there and revealed her desire to settle in Istanbul. Buika promised the audience that she would perform a Turkish song at her next concert.

With her unique voice and music that brings together diverse cultures—flamenco, soul, African music, R&B, rumba, and jazz—Buika connected with her fans in Istanbul. Her tour in Turkiye will continue with performances on September 24 at Bilkent Odeon in Ankara, September 25 at the Culture Park Open-Air Theater in Bursa, September 27 in Antalya, and September 28 at the Culture Park Open-Air Theater in Izmir.