2019 YıLBAŞı GECESİ PROGRAMLARI

2019’a evde girmek istemeyenler için program yapmayı kolaylaştıracak önerileri sayfalarımızda bulabilirsiniz. 2019 yılbaşı gecesi oteller ve restoranların yılbaşı programlarını okuyucularımız için derledik.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 2019 yılbaşı gecesi ışıl ışıl olacak. Otel konuklarını kapıda herkesi fındıkkıranlar karşılıyor. İçeriye girer girmez tarçın zencefil ve karanfil kokularıyla zencefilli kurabiye evi misafirleri selamlıyor. Zamanın ruhunu yansıtan neşeli melodiler şehrin gürültüsünü kulaklarınızdan silerken, içinizi aydınlatan ışıl ışıl Noel ağacına eşlik ediyorlar. Kendinizi İstanbul’un göbeğinde, bir masalda gibi hissedeceğiniz Marriott Şişli’de yeni yıl hazırlıkları heyecanla sürüyor.

2019 yılbaşı ‘nı eğlenerek karşılarken lezzetten ve kaliteden ödün vermek istemeyenler İstanbul Marriott Hotel Şişli’de canlı orkestra ve dj performansı eşliğinde bir açık büfe bekliyor. Yılbaşına özel akla gelebilecek bütün spesiyallerin yetenekli şefler tarafından hazırlanacağı gecede tüm lezzetlerin tadına bakmak isteyenler yumuşacık mantarlı bonfile, mis gibi ızgara tavuk ya da nar gibi kızarmış yılbaşı hindisi arasında seçim yapmak zorunda değiller. Sıcacık çorbalardan taptaze salatalara, birbirinden leziz meze ve şarküteri çeşitlerinden bol seçenekli tatlılara uzanan zengin açık büfeyle yılbaşı akşamı, keyifli ve eğlenceli bir ziyafete dönüşecek.

Sağlık Kulübü ve dünyaca ünlü Elemis Spa’da benzersiz bir rahatlama ile yeni yıla yenilenerek başlamak isteyenleri doğanın gücüyle ileri teknolojilerin el ele verdiği en etkili bakımlar bekliyor. Her birinin etkisi klinik deneylerle ispatlanmış Elemis patentli uygulamalar ruhunuza ve bedeninize yepyeni deneyimler yaşatacak. Bu benzersiz deneyimi yeni yılda sevdiklerinizle de paylaşmak isterseniz Elemis Spa’nin çok şık hediye kartlarını satın alabilirsiniz.

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16